Maandag modenieuws #51

We beginnen de week weer met een verse dosis mode- en lifestyle nieuws. Deze week: vanavond voor de buis bij de Victoria Secret Fashion Show, Zalando lanceert personal stylist service en Victoria Koblenko als gezicht van slow fashion label I’Some. 

Fotocredit: Phununews

Voor de buis: Victoria Secret Fashion Show 2014

Je hebt al heel wat foto’s en filmpjes (Ariana Grande, we zullen je gezicht nooit vergeten!) van de Victoria Secret Fashion Show voorbij zien komen, maar vanavond kun je dan eindelijk de hele show bekijken vanaf je luie bank. Zap om 22.45u naar Net5 om alle angels voorbij te zien komen! Inclusief maar liefst vijf Nederlandse toppers, waaronder de net bevallen Doutzen Kroes, van wie we stiekem toch wel hopen dat ze er volgend jaar gewoon weer bij is!

Zalando personal stylist service

Fotocredit: Fashion United

Zalando lanceert personal stylist service

Zalando heeft aangekondigd in 2015 te beginnen met een personal stylisten service. Zo kan jij dus thuis vanaf je luie bank horen wat jou het beste staat in het nieuwe seizoen! Ideaal. Wanneer het curated shopping precies gelanceerd wordt is nog niet bekend.

Victoria Koblenko ISOME Fashion

Fotocredit: Fashion blog

Victoria Koblenko gezicht van slow fashion label I’Some

Victoria Koblenko kennen we onder anderen van haar inspirerende kledingstijl. Vanaf januari 2015 zal het nieuwe mode label I’Some met t-shirts (in een gelimiteerde oplage) komen geïnspireerd op Victoria. I’Some wilt mode met kunst verenigen en werkt daarvoor samen met verschillende kunstenaars. Een inspirerend project dat opbokst tegen de grote modeketens die om de paar weken een nieuwe collectie in de winkel verkoopt en wilt laten zien dat slow fashion draait om kleding als investering, in plaats van als wegwerpartikel. Eyeopener!

Volg Jong Belegen op: Bloglovin’ – Facebook – Twitter – Instagram – Pinterest

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s