Maandag modenieuws #47

We beginnen de week weer met een verse dosis mode- en lifestyle nieuws. De donkere dagen voor kerst lijken definitief een feit. Maar, so what, elk jaargetijde heeft zo zijn charme en met het volgende nieuws in het vooruitzicht nestel jij je gewoon in je nieuwe huispak op de bank met een kop thee! Deze week: Anna + Nina trekt het land in, Etsy opent pop- up store en fit girl lanceert Jogha.

Fotocredit: Instagram Anna + Nina

Anna + Nina trekken het land in

Ken jij de conceptstore Anna + Nina al? Na twee winkels in Amsterdam, trekken ze binnenkort het land in met een karakteristieke volkswagen bus. Bij de rijdende pop op bus Anna + Nina On the Road kan je terecht voor hippe kerstcadeaus, zoals accessoires, geurkaarsen, verenlijsten en  stationery. De dames trekken van Amsterdam richting Haarlem, Den Haag en Utrecht. Wanneer je de originele store waar kan spotten zie je op hun Instagram. Te leuk!

winter collectie etsy

Fotocredit: Etsy

Etsy opent pop- up store in Amsterdam

Online platform Etsy opent in samenwerking met Ka-Ching in Amsterdam voor 2 maanden een pop-up store waar je producten rechtstreeks van designers zoals Annemiek Mion (tassen), Anna Treurniet en Babette Zijlstra (broches) kunt kopen. De Winter Winkel vind je aan de Oudezijds Achterburgwal 121.

logo

Fit girls lanceert Jogha

Aranka van #Fitgirlcode lanceert het sportmerk Jogha en mooi is het! Te gekke prints, strakke ontwerpen en een leger aan Jogha girls die je inspireren om in je hippe outfit de sportschool in te gaan. Top concept!

– Heb jij al ervaring met Jogha?

Volg Jong Belegen op: Bloglovin’ – Facebook – Twitter – Instagram – Pinterest

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s