Maandag modenieuws

We beginnen de week weer met een vers potje mode- en lifestyle nieuws. De donkere dagen voor kerst lijken definitief een feit. Maar, so what, elk jaargetijde heeft zo zijn charme en met het volgende nieuws in het vooruitzicht nestel jij je gewoon in je nieuwe huispak op de bank met een kop thee! Zo weten we nu wanneer de Victoria Secret Fashion Show zal worden uitgezonden en kan je aan je december verlanglijstje het nieuwe boek van H&M ter ere van een decennia designer samenwerkingen toevoegen.

Victoria Secret

Fotocredit: Multitasking secrets

Victoria Secret Fashion Show in Nederland op de buis

Hoe blij was ik vorig jaar toen de VS secret fashion show werd uitgezonden bij Net5! Natuurlijk kan je ook dit jaar het spektakel weer bekijken bij de vrouwenzender. Op 9 december wordt de show opgenomen in Londen en op 15 december, ik herhaal, maandag 15 december vanaf 22.30u kan je Doutzen en co weer voorbij zien schitteren op je beeldbuis.

hm designer boek

H&M

Designer samenwerkingen boek van H&M

Het is bijna 6 november! Oftewel, de dag waarop de langverwachte samenwerkingscollectie van Alexander Wang x H&M op de markt zal verschijnen (en online!). Daarnaast zal op deze dag ook een boek verschijnen ter ere van alle samenwerkingen die H&M de afgelopen 10 jaar is aangegaan om ontwerpen van topdesigners ook voor het grote publiek toegankelijk te maken.  Het begon allemaal een decennia geleden met Karl Lagerfeld en sindsdien hebben onder andere Viktor & Rolf, Jimmy Choo en Donatella Versace een collectie voor het populaire modeketen ontworpen. Het boek is vanaf 6 november voor €9,90 verkrijgbaar bij ruim 250 winkels. (P.S: Een kwart van de opbrengst zal naar UNICEF gaan.)

Volg Jong Belegen op: Bloglovin’ – Facebook – Twitter – Instagram – Pinterest

One thought on “Maandag modenieuws

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s