Maandag mode- en lifestyle nieuws

De week is weer van start, dus tijd voor een portie leuke nieuwtjes uit mode- en lifestyle land. Deze keer: de Apple watch op cover van de Vogue, revolutionaire kleding bij ‘The future of fashion is now’ en Sarenza introduceert eigen schoenenlijn.

In-Vogue

Fotocredit: The next web

Apple watch op cover van Vogue

Hoe wek je de interesse van fashionista’s voor je product? Precies, laat topmodel Liu Wen met een Apple watch om in de (Chinese) Vogue poseren. In het november issue zal het model verschillende outfits dragen met het Apple horloge als belangrijkste accessoire. Kunnen we meteen even (af) kijken hoe we dit nieuwe gadget moeten combineren!

fashion future

Fotocredit: Awearness Fashion

Revolutionaire kleding bij The Future of Fashion is Now

Met gierende banden naar museum Boijmans van Beuningen in Rotterdam. Daar is namelijk sinds 11 oktober de tentoonstelling The Future of Fashion is Now te zien, waarin je onder anderen jurken van biokant, dessins die gevormd worden door regen en oplosbare stoffen kunt bekijken.

Sarenza shoe

Fotocredit: Creads digital

Sarenza introduceert schoenenlijn

Webshop Sarenza heeft aan de herfst/winter collectie een schoenenlijn toegevoegd. De eerste schoenencollectie is geïnspireerd op Parijs en bestaat uit vijf verschillende collecties: Bataclan (girly), Buttes Chaumont (folk), Rue des Dames (comfi), Cherche Midi (boy) en Monceau (vrouwelijk). Voor ieder wat wils dus!

Altijd op de hoogte?
Volg Jong Belegen op:
Bloglovin’FacebookTwitterInstagramPinterest

One thought on “Maandag mode- en lifestyle nieuws

  1. Bianca

    Grappig! Had de iWatch niet eens opgemerkt haha, en ik ben helemaal fan van Sarenza haha krijg nog steeds trouw de nieuwsbrieven en word toch best vrolijk van de nieuwe collecties!

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s