Maandag mode- en lifestyle nieuws

Yes, een nieuwe week is weer begonnen! Deze week in het maandag mode- en lifestyle nieuws: It’s time for the Jenneration, Paper Chase opent 3 nieuwe shop- in- shops in Nederland en Media Markt introduceert Man Cave.

Fotocredit: Instagram Kim Kardashian

Kendalls nieuwe Jennaration

Kendall gooit hoge ogen op de catwalk van menig designer op internationale modeweken als New York en Milaan. Ja, guilty pleasure, ik kijk maar al te graag naar de tv show van de Kardashian clan. Nog mooier vind ik wat er nu met Kendall gebeurd. Ze gooit hoge ogen als model en verscheen afgelopen dagen op de catwalk van o.a. Ports, Dolce & Gabbana, Fendi en Botega. Natuurlijk heeft haar bekende familie een grote rol gespeeld bij haar doorbraak, maar zelf moet je het ook maar even waarmaken in de keiharde modellenwereld. You go girl!

paper chase

Fotocredit: Paper Chase

Paper Chase shop-in-shops in Nederland

Paper Chase staat bij onze Britse buren al bekend om zijn exclusieve en innovatieve schrijfwaren, cadeaupapier en wenskaarten. En… binnenkort kunnen wij ook rondneuzen in deze collecties! Paper Chase opent namelijk 3 shop-in-shops in de V&Ds in Groningen, Den Haag en Utrecht. Fijn!

man cave

Fotocredit: SCN

Man cave: 3d magazine voor mannen

Punten scoren bij het mannelijk deel van de bevolking? Neem je vriend mee naar de Media Markt in Utrecht. Daar opende vorige week namelijk een heuse man cave. Een stuk van de winkel is omgetoverd door een mannenspeelparadijs waar nieuwe producten worden geïntroduceerd en gedemonstreerd.

Altijd op de hoogte?
Volg Jong Belegen op:
Bloglovin’FacebookTwitterInstagramPinterest

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s