Maandag modenieuws #37

Op de nipper het maandag modenieuws! Met topics die goed, handig of gewoon fijn zijn om te weten voor jou als consument. Deze week: Kledingmerk Gaastra stopt met bont, Love Stories opent in Amsterdam en NYFW wilt een speciale mannenweek.

gaastra-fashion-fall-winter-2012-breton

Gaastra stopt met bont

Gaastra zal vanaf de aankomende herfst/wintercollectie 2014 geen bont meer gebruiken in haar collecties.De Bont voor de Dieren tekent protest aan bij bedrijven die bont verwerken in hun collecties. Na moederbedrijf McGregor, Zalando (NL) en Wehkamp heeft nu ook Gaastra de Bontverklaring ondertekend. Fijn!!

Lovestories

Love Stories opent in Amsterdam

Begin 2014 lanceerde Marloes Hoedeman het lingeriemerk Love Stories waarin soft bra’s (bh’s zonder vulling en beugels) de rode lijn vormt. Na 250 verkooppunten in 13 landen en een shop-in-shop in het bekende Lafayette opent Love Stories nu ook een winkel in Amsterdam.

DolceGabbana-SS12

Fotocredit: Ftape media

NYFW pleit voor een mannenweek

De Mercedes- Benz New York Fashion Week is in volle gang (Het Nederlandse Chapter Friday ontving gisteren zelfs de Best Newcomer Award!! Gefeliciteerd Yara!) maar het zou zo maar kunnen dat de NYFW aankomende zomer er een broertje bij krijgt. Herenmode wordt steeds populairder en verdient zijn eigen podium. De plannen liggen er, maar volgens de organisatie is er nog wel een investeerder nodig om het gebeuren te realiseren. We’ll wait and see.

Altijd op de hoogte?
Volg Jong Belegen op:  Bloglovin’FacebookTwitterInstagramPinterest

 

Advertisements

One thought on “Maandag modenieuws #37

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s