The one to follow – hilarische WK twitteraars

Met een ultra spannende wedstrijd in het vooruitzicht, blijven we nog even in de WK stemming. Op Twitter zitten namelijk een aantal woordentovenaars die je niet mag missen. Ze slingeren voor, tijdens en na de wedstrijd de meest hilarische oneliners en inhakers door je tijdlijn verpakt in slechts 140 tekens. Wie het WK nog spannender, leuker en hysterischer maken? Lees, volg en geniet:

De opstelling

1. Jordi van de Bovenkamp

Wk twitteraar Jordi vd bovenkamp

Met ruim 41.000 volgers heeft deze creative director al veel mensen op zijn hand weten te krijgen. Welverdiend trouwens, want mijn tijdlijn is sinds zijn komst een stuk leuker geworden. Wat je kan verwachten? Woordgrappen, bruggetjes en geniale photoshop acties waar je u tegen zegt. Waar het vandaan komt mag Jordi weten, maar leuk is- ie!

>> Volg Jordi v/d Bovenkamp

2. Tijl Beckand

Wk twitteraar Tijl BeckandOud lama en beroepskomiek Tijl weet met zijn improvisatiekunsten ook tijdens een WK wedstrijd zijn tijdlijn prima te vermaken. Met hilarische inkoppers en geniale inhakers scoort Tijl bij zijn ruim 67.000 volgers keer op keer honderden retweets.

>> Volg Tijl Beckand

3. Debby Nobel

Wk twitteraar Debby NobelAdjunct hoofdredacteur van Veronica, recht voor haar raap en genadeloos met 140 tekens. Debby Nobel weet haar volgers met elk kijkcijfer hoogtepunt te vermaken. Verwacht droge opmerkingen en constateringen waarvan je je afvraagt waarom jij er niet opgekomen bent.

>> Volg Debby Nobel

4. Coen Swijnenberg

Wk twitteraar Coen Swijnenberg3FM DJ Coen Swijnenberg weet zich niet alleen met zijn stem leuk uit te drukken. Op Twitter zitten zijn tweets boordevol emotie en dat leidt tot hilarische berichten. Denk aan eerlijke uitspraken, niet altijd uitkomende voorspellingen en doordenkertjes.

>> Volg Coen Swijnenberg

 

Fotocredit: GraphX

Wie mag er volgens jou absoluut niet ontbreken in dit lijstje?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s