Evenement – Concert at SEA

Yes, mijn weekend bij Concert at SEA zit erop! En wat was het weer onvergetelijk leuk. Als ik één festival kan aanraden dan is het deze wel: zon, zee, strand, een geweldig decor en een nog betere line- up (O.a. Blof, Ilse de Lange, Passenger, Chef’ Special, Bastille, Alain Clark, The Opposites, Jett Rebel, Di-rect, passeerden de revue).

Zeeland podium

DSC04548

Op de (festival) camping, ja la la la la

Terug naar vrijdag. Samen met mijn zus en een vriendin trok ik een weekend naar het Zeeuwse eiland boven ons. Hoewel het maar een half uurtje rijden is besloten we om een camping erbij te boeken om de festivalsfeer erin te houden en heen- en weer- rij- stress- te voorkomen. (Lees: geen bob nodig!) Bovendien hebben twee nachten in een tent ook wel weer iets! Wij zaten op camping De Oase. Mocht je volgend jaar gaan, hou hem dan zeker in je achterhoofd want het was een prima camping. Inclusief een supermarktje voor een perfect festival ontbijtje van croissantjes en verse jus!

Aftellen

CAS crewSing a song at sea

Het mooiste optreden van Concert at SEA was zeker weten Passenger. Magisch hoe enkel een man met een gitaar een publiek van 40.000 man kan bespelen. Van respectvolle stiltes tot oorverdovend applaus, Mike Rosenberg kreeg iedereen mee in zijn muziek. Naast zijn monsterhit Let her go (die natuurlijk woord voor woord werd meegezongen) deed hij ook nog het mooie Heart’s on fire met singer- songwriter Stu Larssen.

Alain Clarke

Fijne deuntjes

Andere onvergetelijke optredens waren van Chef Special en Alain Clark. Zulke fijne bands voor een gek dansje en dat papa Clark nog even kwam buurten maakte het feest compleet.

Di rectBastille CASSpringen

En wat is een festival zonder een flink portie springen? Precies. Bij de Opposites, Bastille en Di-rect hebben we de Brouwersdam eens flink laten trillen. De mannen van de Opposites had ik al eens eerder bij Oranjebitter gezien, maar dit overtrof dat optreden zeker weten. De zanger van Bastille heeft me daarnaast helemaal ingepakt met zijn unieke stem!

DSC04560

SpikeDansen aan zee

Natuurlijk verzorgden de gastheren van Blof voor een geweldige afsluiting van het festival!

afsluiting blof Mini foto diary

DSC04514Outfitjes op de eerste dag: Vans, boyfriend jeans, JONGblgn hemdje, witte blouse en mijn zus in haar maxi skirt gecombineerd met een shirt met tekst, spijkerjasje en All Stars.

CAS dag 1IMG_1355

Dag 2

CAS herhaling vatbaar

Bekijk hieronder nog het filmpje van de zaterdag van CAS. Ben jij al overgehaald? Maak het weekend van 26 juni 2015 dan maar alvast vrij in je agenda!

Meer JongBlgn? Volg me op Twitter of Instagram!

Advertisements

2 thoughts on “Evenement – Concert at SEA

  1. shaylakrijnen

    CAS2014 was echt heel leuk inderdaad! zeker volgend jaar weer 🙂 ik heb zelf ook een post over CAS 🙂
    xx
    whenyoucantsleepatnight.wordpress.com

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s