JONGblgn test – Powerkiten

De leukste gebeurtenissen maak je mee, wanneer je uit je comfort zone stapt! Je hoeft natuurlijk niet meteen aan een elastiekje van een brug te springen (alhoewel, het bordje ‘Fear is temporary, regret is forever’, gaf toch wel dat extra duwtje in de rug). Maar af en toe wat nieuws proberen verbreed je horizon en levert je sowieso onvergetelijke herinneringen op. En dat is alleen maar fijn, toch?! Deze keer test JONGblgn: Powerkiten!

Powerkite

Met een watersport fanatiekeling als beste vriendin kom je nog eens ergens. Onze impulsieve actie leidde dit keer naar het strand van Vrouwenpolder voor een middagje powerkiten.

KitenWat is powerkiten?

Een powerkite is te vergelijken met een hele grote vlieger, die je voort kan trekken over het strand. Wij hadden een iets kleinere variant. Daardoor was de kracht van de wind goed voelbaar, maar vloog je bij een onverwachte windvlaag niet meteen door de lucht.

Powerkiten strandPersoonlijke ervaring

Top! Ik hou van het strand en vind dit een ontzettend leuke activiteit om op het strand te doen met vrienden of je vriend/vriendin. Je bent actief bezig en met zo’n mooie dag als deze doe je ook nog een beetje een kleurtje op! Ook voor kitesurfers in spe is het de perfecte oefening om de kite goed aan te leren voelen!

PowerkitenStrandGaan jullie een keer powerkiten? Of heb je het wel eens geprobeerd? Zo ja, wat vond je ervan?

Advertisements

One thought on “JONGblgn test – Powerkiten

  1. Alison

    Leuk blog om te lezen, mooie foto’s ook! Zelf ben ik toevallig laatst ook wezen powerkiten met een bedrijfsuitje. Geweldige ervaring! Het is inderdaad een leuke actieve bezigheid voor op een mooie dag.

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s