Festival Fever

Warme zonnestralen op je gezicht, fijne mensen om je heen, een drankje in de hand, live muziek en een ultiem gevoel van vrijheid.

Kaartjes voor een goed muziekfestival zijn een absolute must in de zomer. Hoewel het festivalseizoen in volle gang is, staan er nog een aantal toppers op het programma die je eigenlijk niet mag missen. De favorieten van JONGblgn inclusief bijbehorende outfit inspiratie:

Parade Amsterdam – Vrijdag 09 augustus t/m zondag 25 augustus
@MartinLutherKingPark

Mango golden sequin shorts Mango gold sequin short In Karl we trust shirt In Karl we trust Blazer Selected Femme Blazer selected femme Diamonds necklace ModeMusthaves ModeMusthaves diamond necklace Gioseppo sandaal Gioseppo sandaal

Het rondreizende kunstfestival Parade bestaat al 23 jaar en wordt steeds meer een begrip. Check de website voor de volledige agenda en wanneer de Parade bij jou in de buurt verschijnt!

Lowlands – Vrijdag 16 augustus t/m zondag 18 augustus
@Walibi Holland, Biddinghuizen

Fringe body warmer Pery of London Fringe body warmer prey of london Vila jeans short Vila Denim shorts Sunnies sacha Sunnies Moschino Catwalk Moschino catwalk Veterschoen Veterschoen Sacha

Het driedaagse festival Lowlands biedt sinds 1993 podium voor (alternatieve) muziek en entertainment en beloofd ook met de line up van de komende editie een non stop feest te worden. Ready?

Appelpop – Vrijdag 13 september & zaterdag 14 september
@Tiel

Appelpop is misschien wel het grootste gratis popfestival van Nederland. Dit jaar zullen onder anderen Blof, Laura Jansen en Kensington de stad van Flipje op zijn kop zetten.

Heb jij een festival gemist waarbij je eigenlijk dolgraag bij had willen zijn? Check de site van Festival Info om (volgend jaar) niets te missen!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s